2020. január 8., szerda

Findusz sorozat

Képtalálat a következőre: „findusz” Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”

Egy sokak által kedvelt sorozatot, a Pettson és Finduszt hoztam évkezdésnek. Kacskaringós utat jártunk be ezzel a sorozattal is, mire mostanra megszerette a mi 8 éves másodszülött lányunk. Persze ehhez az is kellett, hogy magáénak érezze a történetet, és ez a kakas és tyúkjai címlappal sikerült is, mivel egy éve mi is népes (7 kendermagos tyúk és egy kakas) tyúkudvarral rendelkezünk .

Sven Nordqvist saját maga illusztrálta történetei egy öreg úrról, Pettsonról és a minden gyermeki tulajdonsággal felruházott kandúrjáról, Finduszról szólnak. Na meg persze az őket körülvevő tanyasi környezetről. 
A kedves kis történetek hamar az olvasóközönség kedvenceivé váltak, így születtek a korábban nem tervezett újabb és újabb könyvecskék. A történetek a felnőttek számára is humorosak, így mindenki garantáltan élvezi. 

Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek” Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”

A legtöbb könyv egy szusszanásra elolvasható, míg szerencsére a nagyobb rajongókra is gondolva 2015-ben hazánkban is megjelent a 17 fejezetes karácsonyi rész, melyben Pettson azon munkálkodik, hogy hozzájuk is ellátogasson a Mikulás, ezzel szerezve örömöt a türelmetlen cicusnak.

Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”

Ha már iskolás korosztály, a legkisebbek se maradjanak ki. Ők is időben el tudnak kezdeni ismerkedni a két főhőssel, böngésző és kemény táblás kiadásban.


Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”

Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”

Ha pedig együtt szeretnénk tevékenykedni a konyhában vagy a kiskertben/balkonládában az Öreggel és kandúrjával nekünk találták ki az alábbi könyveket.

Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”  Képtalálat a következőre: „pettson és findusz könyvek”






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése